Conferinţa Internaţională FAMILIA ÎN SOCIETATEA CONTEMPORANĂ

Universitatea de Vest, 14-15 Septembrie 2012, Timişoara

Home Secţiuni şi subiecte Invitaţi Programul conferinţei Rezumat şi lucrare Înscriere şi taxe Organizatori Comitet ştiinţific Transport şi cazare Locaţie Sponsori Date importante

Pliant conferinţă

Imagini de la eveniment

Imagini de la eveniment

Volum conferință

Invitaţi

Printre invitaţii internaţionali, menţionăm:

Dr. Terry Hargrave, unul dintre pionierii terapiei familiale contextuale intergeneraţionale, este invitat ca vorbitor principal la conferinţe internaţionale de prestigiu, precum şi la emisiuni televizate cum ar fi ABC News 20/20, Good Morning America şi CBS Early Morning. În prezent este profesor de terapie familială la Fuller Seminary în Pasadena, California.

Sharon Hargrave, terapeut familial şi de cuplu, este formator şi supervizor în cadrul programului Hideaway Experience (Texas, SUA) pentru cupluri aflate în criză. Este specializată în terapia de cuplu şi abordarea intergeneraţională în terapia familială.

Dr. Shann Ray Ferch, profesor în programul doctoral de Leadership Studies, School of Professional Studies, Gonzaga University (SUA) şi cercetător psiholog în cadrul Center for Disease Control, United States Government. A publicat numeroase articole academice şi este un psihoterapeut renumit în domeniul iertării şi reconcilierii în relaţiile interumane.

Dr. Stephen Coulter, terapeut familial formator supervizor şi coordonatorul programului masteral Systemic Pathway Family Therapy, Queen University Belfast din Irlanda. Are numeroase cercetări şi publicaţii în domeniul rezilienţei şi abordării sistemice a traumei în familie.

Susannah Padiachi, terapeut familial şi cercetător în programul Universităţii din Bath, Marea Britanie, în domeniul depresiei şi anxietăţii la adolescenţi şi tineri, program care se desfăşoară în mai multe ţări din lume. De asemenea, Susannah lucrează cu cupluri şi familii la Focus Counselling – Professional Counselling Agency din Bath.

Dr. Thomas Schirrmacher, membru în bordul Societăţii Internaţionale pentru Drepturile Omului, Director al Institutului Internaţional pentru Libertate Religioasă (Bonn, Cape Town, Colombo), Rector al "Martin Bucer European Theological Seminary" (Bonn, Germania) şi cadru didactic asociat al Facultăţii de Sociologie şi Psihologie (Universitatea de Vest din Timişoara)

Dr. Jan Ligon este Conferenţiar universitar al Georgia State University, SUA. Domeniul său principal de expertiză este cel al sănătăţii mintale şi abuzului de substanţe. A conferenţiat la nivel local, naţional şi internaţional (inclusiv prin mass media, de pildă CNN) cu privire la efectele abuzului de substanţe asupra familiilor şi copiilor. Dr Ligon a făcut parte din bordul de licenţiere în asistenţă socială la nivel de stat, iar la ora actuală deţine o poziţie de conducere în Asociaţia Naţională a Asistenţilor Sociali din SUA.

Romana English