Home

AREOPAGUS

Centrul de Educaţie Creştină şi Cultură Contemporană AREOPAGUS

Centrul Regional de Integrare Socială şi Dezvoltare Umană - CRIS-DU

HOME

DESPRE NOI

Bun Venit!

Valori și obiective

Istoric

Personal

Parteneri

Galerie Foto

Video

EVENIMENTE

DEPARTAMENTE

Areopagus

CRIS-DU

AIFT

Consiliere Biblică

Educație

Limbi străine

Bibliotecă

CONTACT

Calea Martirilor Nr. 104, Timisoara,

Timiş, 300774, Romania  

Telefon: +40-256-487485, +40-256-494381

www.areopagus.ro, office@areopagus.ro

PROGRAM DE FUNCȚIONARE

Relaţii cu publicul, Biblioteca:
Luni-Vineri: 8:00-14:00;
Luni-Miercuri: 16:00-18:00

Centrul Areopagus - Google Maps Facebook Email Înscriere Newsletter

CRIS-DU

Personal CRIS-DU

PERSONAL

Gabriela Povian (CV)
Coordonator Departament Social

Gabriela este parte a echipei Areopagus din toamna anului 2014, în calitate de asistent social. A obținut licența în asistență socială în cadrul Universității de Vest Timișoara, la Facultatea de Sociologie și Psihologie iar în anul 2016 a finalizat studiile programului masteral: Practica Asistenței Sociale Centrată pe Valori în cadrul Universității de Vest Timișoara, la Facultatea de Sociologie și Psihologie. În anul 2017 a obținut diploma de formare în consiliere biblică din cadrul Centrului de Educaţie Creştină şi Cultură Contemporană Areopagus în colaborare cu Grace Fellowship Church, KY, SUA iar în anul 2018 a finalizat formarea în Psihoterapie Familială Sistemică din cadrul Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus și are un doctorat în domeniul sociologiei cu tematica: consilierea familiei.

Gabriela coordonează departamentul social al Asociației CRIS-DU Areopagus, reprezentat de Centrul de Zi CRIS-DU Areopagus pentru persoane seropozitive, precum și de programul de cultură și educație care cuprinde proiectul: „Educație dincolo de bariere”.

Gabriela este o persoană sociabilă, veselă, optimistă, empatică și cu spirit de echipă. Este pasionată de compoziție literară, muzică, călătorii și este căsătorită cu Sorin, iar împreună au o fiică Andrada.

Telefon: 0256-487 485.

E-mail: social@areopagus.ro

www.areopagus.ro/cris-du

Florica Zilahi Stoiculescu
Psiholog

Flori s-a alăturat echipei Areopagus în februarie 2018, în calitate de psiholog cu specializarea în psihoterapie familială sistemică, în cadrul Centrului de Zi CRIS-DU Areopagus pentru persoane seropozitive. A absolvit Facultatea de Sociologie și Psihologie de la Universitatea de Vest din Timișoara și a obținut licența în psihologie, în anul 2007 iar în anul 2009 a finalizat studiile programului masteral: Managementul Resurselor Umane din cadrul Universității Tibiscus. Flori are o experiență de trei ani în evaluare psihologică, precum și o  formare de patru ani în Psihoterapie Familială Sistemică în cadrul Institutului de Psihoterapie Familială Sistemică Areopagus.

Flori este căsătorită și are doi copii. Prețuiește mult rolul de soție și mamă și timpul petrecut cu familia și prietenii. Este o persoană veselă, optimistă, empatică, cu spirit de echipă, proactivă și autodidactă. Dorința de a le fi alături oamenilor, de a-i asculta activ și a-i înțelege, a fost dintotdeauna pasiunea ei, ceea ce o face să practice profesia de psihoterapeut cu multă dăruire și profesionalism.

Psih. Dr. Ileana Rogobete (CV)
Directorul Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică Areopagus

Ileana Rogobete este membru fondator al Centrului de Educație Creștină și Cultură Contemporană Areopagus, desfășurându-și activitatea în acest centru încă de la înființarea lui în anul 1997. În primii ani s-a implicat în activitatea de coordonare a departamentului de limbi străine și cultură, organizând și predând cursuri de limba română pentru studenții străini și workshopuri de introducere și adaptare la valorile și normele contextului de tranziție din România postcomunistă. După înființarea departamentului social in cadrul centrului Areopagus, s-a implicat in activități de terapie de grup cu tineri din medii defavorizate, terapie de familie și de cuplu și terapie individuală. A coordonat departamentul de consiliere și psihoterapie al CRISDU Areopagus precum și proiectul de asistență a tinerilor seropozitivi și a familiilor acestora. In 2006, Ileana a avut un rol deosebit in înființarea și acreditarea Institutului de Terapie Familială și Practică Sistemică, unde in prezent este director și psihoterapeut formator-supervizor in terapie familiala sistemica. In anul 2011 a obținut doctoratul in psihologie la University of Cape Town, Africa de Sud cu o teza in domeniul traumei politice. Locuind timp de șase ani în acel context, a dobândit o experiență clinica multiculturală prin activitățile de cercetare, predare și psihoterapie cu familii și cupluri din diverse contexte etnice. Este căsătorită cu Silviu și au împreună doi copii: Andrei (24 ani) și Ralph (20 ani).

Adelina Rasadea (CV)  
Economist

Adelina Rasadea este economista Centrului Areopagus de la începutul funcţionării acestuia. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Comerţ Exterior, în anul 1997. Adelina este căsătorită cu Victor şi au trei copii. Îi place munca în echipă şi este o persoană dinamică. Hobby-urile ei sunt skiul, înotul şi călătoriile. 

Florin Vidu (CV) 
IT Suport

Florin face parte din echipa Areopagus din decembrie 2001. El predă cursuri de iniţiere în calculatoare, administrează reţeaua de calculatoare şi oferă suport IT în cadrul Centrului Areopagus. Florin este căsătorit şi are doi copii. Este pasionat de tehnologie, lectură şi muzică clasică.  

English Romana