Home

AREOPAGUS

Centrul de Educaţie Creştină şi Cultură Contemporană AREOPAGUS

Centrul Regional de Integrare Socială şi Dezvoltare Umană - CRIS-DU

HOME

DESPRE NOI

Bun Venit!

Valori și obiective

Istoric

Personal

Parteneri

Galerie Foto

Video

EVENIMENTE

DEPARTAMENTE

Areopagus

CRIS-DU

AIFT

Consiliere Biblică

Educație

Limbi străine

Bibliotecă

CONTACT

Calea Martirilor Nr. 104, Timisoara,

Timiş, 300774, Romania  

Telefon: +40-256-487485, +40-256-494381

www.areopagus.ro, office@areopagus.ro

PROGRAM DE FUNCȚIONARE

Relaţii cu publicul, Biblioteca:
Luni-Vineri: 8:00-14:00;
Luni-Miercuri: 16:00-18:00

Centrul Areopagus - Google Maps Facebook Email Înscriere Newsletter

EDUCAȚIE

Stiinte politice si comunicare Repere in interpretarea Sfintei Scripturi

Educație

TRAINING ÎN DOMENIUL ȘTIINŢE ECONOMICE ȘI BUSINESS

14 mai - 18 iu​​nie​ 2014  |  Centrul Areopagus

În perioada 14 mai - 18 iu​​nie​ 2014​, Centrul Areopagus din Timişoara organizează un training în domeniul "Ştiinţe economice şi business". Programul este organizat în cadrul proiectului „Credinţa şi profesia” şi constă dintr-o serie de cinci întâlniri.

Primele trei întâlniri vor avea ca temă "Fondurile europene: Accesarea şi derularea programelor cu finanţare europeană", iar invitata acestor întâlniri va fi ​​d​-​na Simona Ciuferescu (consultant profesionist în afaceri şi expert în accesare de fonduri europene). Ultimele două întâlniri vor avea ca temă ​​"Provocări etice în business" şi îi vor avea ca invitaţi pe ​​d-l Mirel Talpeş (Director, Comagro Vest) şi ​​d-l Ovidiu Blaj (Partener​​ Crown & Financial Ministries).

​Cost: ​Training-ul este oferit gratuit, ​p​articipanţii asumându-şi responsabilitatea de a participa la întregul program.

​Locaţie: ​Întâlnirile se vor desfășura la sediul Centrului Areopagus din Timișoara, Calea Martirilor nr. 104, și vor începe la ora 19.00.

​​Î​nscriere: ​Îi invităm pe toți cei interesați să se înscrie până la data de 13 mai 2014, la adresa educatie@areopagus.ro

​​Calendar

"Fondurile europene: Accesarea şi derularea programelor cu finanţare europeană" (Invitat: D-na Simona Ciuferescu)

Miercuri, 14 mai 2014

Miercuri, 28 mai 2014

Marţi, 3 iunie 2014

"Provocări etice în business"

Miercuri, 11 iunie 2014 (Invitat: Mirel Talpeş)

Miercuri, 18 iunie 2014 (Invitat: Ovidiu Blaj)

TRAINING ÎN DOMENIUL ŞTIINŢELOR POLITICE ŞI ALE COMUNICĂRII

martie - aprilie 2014  |  Centrul Areopagus

În perioada martie – aprilie 2014, Centrul Areopagus din Timişoara organizează un training în domeniul ştiinţelor politice si ale comunicării. Programul este organizat în cadrul proiectului „Credinţa şi profesia” şi constă dintr-o serie de șase întâlniri. Sunt invitați să participe toți cei care doresc o mai bună înţelegere a dinamicii şi provocărilor actuale din viaţa politică: profesionişti a căror activitate implică o prezenţă în spaţiul public (jurnalişti, analişti politici), studenţi care se specializează în acest domeniu şi, în general, persoane care doresc să analizeze acest domeniu din perspectiva credinţei creştine.

Training-ul este oferit gratuit, participanţii asumându-şi responsabilitatea de a participa la întregul program. Întâlnirile se vor desfășura la sediul Centrului Areopagus din Timișoara, Calea Martirilor nr. 104, și vor începe la ora 19.00. Îi invităm pe toți cei interesați să se înscrie până la data de 9 martie 2014, la adresa educatie@areopagus.ro

CALENDARUL EVENIMENTELOR:  

REPERE ÎN INTERPRETAREA SFINTEI SCRIPTURI

26 februarie - 25 iunie 2014 |  19:00  |  Centrul Areopagus

Centrul Areopagus din Timişoara organizează, în cadrul Departamentului educaţional, seria de întâlniri lunare "Repere în interpretarea Sfintei Scripturi". De-a lungul celor șase întâlniri vor fi prezentate principalele trăsături ale diferitelor tipuri de text din Noul Testament şi reperele importante în interpretarea textului nou-testamentar.


CALENDAR:

EnglishRomana